Strategisch adviseur

Je werkt hard, je geeft veel en toch komen je doelen niet dichterbij. Dit geldt ook voor je organisatie. Het gevoel dat je niet in control bent neemt toe. 

Als strategisch adviseur breng ik je terug naar de basis, waarin we continu verbeteren inzetten om dit te doorbreken. 

Vanuit strategische vergezichten maken wij een tactiek en een werkwijze om dit te realiseren.

Trainer

Ik bied verschillende trainingen over belangrijke Lean thema’s. Mijn trainingen zijn modulair opgezet wat betekent dat je ze als bouwstenen kan combineren. Jij bepaalt de volgorde, omvang en hoeveelheid. Graag adviseer ik je over de combinatie die bij jou past. 

Mijn trainingen worden over het algemeen gevolgd door veranderkundigen, verbeteraars, adviseurs bedrijfsvoering en managementleden.

Na de training krijg je een factsheet, draaiboek en standaard presentatie waar jouw organisatie mee verder kan.

Coach en Mentor

Ik maak onderscheid tussen de functie van coach en mentor. 

Als mentor ben ik je reisleider en neem ik het voortouw. Ik geef de richting aan terwijl wij samen het perspectief op jouw verander reis bespreken en het pad uitstippelen om jouw doelen te halen. Soms doe ik het voor of neem tijdelijk een last van je over. We reflecteren regelmatig en vergeten nooit dat jij naar de top gaat.

Als coach loop ik naast je en met je mee. Wij hebben het vooral over organisatieontwikkeling, Lean en de governance afspraken van je organisatie. Ik vertel jou de dingen die je niet meer van je omgeving hoort maar wat wel gezegd moet worden.

Lean & Governance specialist

Lean Governance is mijn kindje geworden. Het is het product van mijn jarenlange ervaring met Lean en functies binnen de bedrijfsvoering. Het is mij gelukt om die twee bij elkaar te brengen en te verwoorden in een taal die (overheid)organisaties herkennen bij de dilemma’s om continu verbeteren te verankeren.

Als Lean Governance specialist:

trek en organiseer ik verbeterprojecten, organiseer risicomanagement op organisatiedoelen, maak sturingsproducten voor management en leg het continu verbeteren vast in de processen. 

Ik ga graag met je in gesprek over wat deze verbinding voor jouw organisatie kan betekenen.

Verandermanager

Lean Governance is mijn specialisatie en de backbone van mijn kennis. Daarnaast heb ik ook ervaring met andere perspectieven en methoden. Ik ga altijd op zoek naar dat wat het best bij jouw vraag en jouw organisatie past.
Een greep uit de onderwerpen waarin ik mij heb verdiept:

Inclusie, Systeem denken, Scrum, Mindset. Ook heb ik hierin een breed netwerk van specialisten opgebouwd. Schroom niet om te vragen naar een breder perspectief om je organisatieontwikkeling vorm te geven.